top of page
2022-06-27 Momenten in het Park.jpg

Momenten in het park

Van 26 juni tot en met 4 september heeft in het Proosdijpark in Meerssen de fototentoonstelling 'Momenten in het park' plaatsgevonden.

 

De expositie was georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Bibliotheek Meerssen. Elf Meerssense fotografen (geboren of woonachtig) exposeerden hun foto’s in het Proosdijpark op grote doeken van twee bij drie meter. In de tentoonstelling was werk te zien van Nico Bastens, Clea Betlem, Rob Creemers, Daphne Dumoulin, Angele Frissen, Angeline Huijdts, Roy Kerckhoffs, Aron Nijs, Jean Penders, Thomas Schlijper en Joris Vroemen.

Studio BKL was sponsor van deze tentoonstelling, in de vorm van ondersteuning. Studio BKL heeft de vormgeving van het drukwerk verzorgd en het ‘ontwerp’ van de expositie (plaatsing van de frames in het park). Barry Kerckhoffs heeft de expositie samen met Luijten Groen, het bestuur van de Stichting Vrienden van de Bibliotheek en de fotografen opgebouwd en op 4 september weer opgeruimd.

De frames met foto’s stonden op een prachtige, bijna surrealistisch aandoende wijze, doch complementair aan het park, in deze monumentale groene ruimte.

 

Meer informatie over deze expositie is te vinden op: www.momenteninhetpark.nl

 

Studio BKL
Kuileneindestraat 33
6231 KE Meerssen
T: +31 (0)43 3654450

E: Barry@studiobkl.nl

LinkedIn.png
bottom of page