Studio BKL_boom_Chinees Behang.png

Nieuws en media

3 november 2021

Onthulling van drie Via Belgica banken in Riemst, België

Op 3 november j.l. zijn in Riemst (Be) door Schepen Peter Neven (Archeologie en Erfgoed) drie Via Belgica banken onthuld. De banken staan in Millen, Herderen en Vroenhoven. Barry Kerckhoffs van Studio BKL heeft de banken ontworpen. Het zijn nummer 10, 11 en 12 in de serie van Via Belgica meubels langs de Via Belgica in Nederland en België. Voor meer informatie, klik hier.

Studio BKL Via Belgica bank Riemst.jpg

15 oktober 2021

Gastles Basisschool de Wereldster, Meerssen

 

Op 15 oktober hebben de kinderen van Basisschool de Wereldster – in het kader van de Kinderboekenweek met het thema ‘worden wat je wil’ – kennis gemaakt met verschillende beroepen, zoals: een internist, een prenataal diagnostisch arts, een manager van het hart- en vaatcentrum en een psycho motorisch therapeut. Ook Barry Kerckhoffs van Studio BKL heeft iets verteld, namelijk over het werk van de landschapsarchitect.

2021-10-15 Gastles Studio BKL basisschool de Wereldster 02.jpg

1 oktober 2021

Studio BKL is lid geworden van NaarBuitengoed.

Naar Buitengoed is de coöperatie van ondernemende organisaties in Buitengoed Geul en Maas die door samenwerking, synergie en creativiteit de cultuur, natuur, sociale samenhang én economie tot bloei brengen. In belang van het geheel én in het belang van zichzelf.

NaarBuitengoedLogo.png

21 september 2021

Interview met Barry Kerckhoffs over het ontwerp van de kern van Bocholtz, gemeente Simpelveld.

Bij bureau Verbeek heeft Barry Kerckhoffs in 2017 het ontwerp opgesteld voor de herinrichting van de kern van Bocholtz. Els Peeters van de gemeente Simpelveld heeft Barry hierover geïnterviewd. Het interview is te lezen op: https://nl-nl.facebook.com/simpelveld. Het interview is ook hier te downloaden:

16 juli 2021

Studio BKL wint de meervoudig onderhandse aanbesteding "Ontwerper openbare ruimte" Gemeente Sittard-Geleen.

22 juni 2021

Studio BKL is lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur

1 juni 2021

Start Studio BKL

Op 1 juni 2021 is landschapsarchitect Barry Kerckhoffs gestart met studio BKL landschapsarchitectuur en buitenruimte ontwerp. 

LinkedIn.png

Studio BKL
Kuileneindestraat 33
6231 KE Meerssen
T: +31 (0)43 3654450

E: Barry@studiobkl.nl